Ajankohtaista

Klikkaa alta otsikkoa näpäyttämällä 

Puujärven vesiensuojeluyhdistyksen uutisia, vesiensuojeluun liittyviä blogikirjoituksia, linkkejä ja tapahtumia.  

Puujärvipäivä on perinteisesti heinäkuun toinen lauantai. Alla Puujärviviikonlopun tapahtumia! Napauta tarvittaessa oheista kuvaa!

Lohjan kaupunki päivittää ympäristömääräyksiään. Ympäristöpäällikkö Jarkko Koskela pitää esitelmän Karjalohjan seurojentalolla perjantaina 7.7 ennen PVSY:n vuosikokousta n. klo 19.00 otsikolla "Ajankohtaista Lohjan ympäristöasioissa" ja kertoo näistäkin mahdollisesti tulevista muutoksista. Keskustellaan ja kysellään! Kts. tarkemmin Kaupungin...

Eilen oli linnunpönttöprojektimme päivä, jolloin ripustimme rakennetut pöntöt Satakielikosteikolle sekä muutamia myös Karjalohjan koulun ympäristöön.

Tänään Karjalohjan koulun neljäsluokkalaiset nikkaroivat linnunpönttöjä kolopesijöille. Puujärven vesiensuojeluyhdistyksen lintuekspertti Hannu Salonen oli kumppaneineen valmistellut pönttötalkoita hieman etukäteen. Olli Kilpisen ottamista kuvista näkee, että koulun teknisessä tilassa oli vilskettä ja tulosta syntyi.

Lämpötila on klo 14.00 11 astetta ja koillistuuli puuskaista. Seison laiturilla. Kuvan jää nojaa Varkalahden paksumpaan jäämassaan ja oikealla hieman pilkottava Varkalahden nokkakin suojaa, joten eiköhän laituri ehjänä säily! Huomista kohden tuuli tyyntyy, joten toivotaan, toivotaan,...