Ajankohtaista

Klikkaa alta otsikkoa näpäyttämällä 

Puujärven vesiensuojeluyhdistyksen uutisia, vesiensuojeluun liittyviä blogikirjoituksia, linkkejä ja tapahtumia.  

Eiköhän tuon joutsenparinkin olisi jo aika siirtyä etelämmäksi suliin vesiin! Luultavasti ensi yön jälkeen järvessä on yhtenäinen jääpeite? Mutta ei jään vahvuutta toki kannata vielä mennä kokeilemaan...

Sinilevää

25.09.2022

Sinilevää on havaittu Puujärvellä monin paikoin tänä viikonloppuna. Havaintoja ei ilmeisesti ole tehty Tesvärin puolella.

PVSY:n hallituksen uusin ja nuorin jäsen Emma Kataja: "Se oli siinä! Kiitokset upeasta keikasta Sami Yaffalle ja bändille! Keikan mahdollistamisesta kiitos Fallen Audio, VipEvents, Karjalohjan VPK, TIKETTI, Mobiililava, Lohjan kaupunki, Lohjan museokahvilan väki,...! Ennen kaikkea suuret kiitokset yleisölle! Ensi vuoden Puujärvipäivää odotellessa"

Puujärvipäivä tarkoittaa Karjalohjan murteessa heinäkuun toista lauantaina. Ja sehän oli eilen!

Aloittelimme yhdistyksen vuosikokouksella perjantaina ja ihan alkuun LUVY:n Hola II -hankkeen Tiina Tikkanen tutustutti yleisön katiskakalastuksen saloihin (kuva). Nyt kaikki purkkisärkiä valmistamaan! Hyviä reseptejä löytyy netistä lukuisia. Kiitokset Tiinalle erittäin mielenkiintoisesta esitelmästä, opimme paljon uutta ja saimme intoa jatkaa...

Puujärvipäivä on perinteisesti heinäkuun toinen lauantai. Koronapandemia meni, joten tänä vuonna vietetään Puujärviviikonloppua. Yllä esitteiden kuvissa on jo tapahtumia ja niitä on tulossa toki muitakin: