Puujärviviikonloppu alkoi

09.07.2022

Aloittelimme yhdistyksen vuosikokouksella perjantaina ja ihan alkuun LUVY:n Hola II -hankkeen Tiina Tikkanen tutustutti yleisön katiskakalastuksen saloihin (kuva). Nyt kaikki purkkisärkiä valmistamaan! Hyviä reseptejä löytyy netistä lukuisia. Kiitokset Tiinalle erittäin mielenkiintoisesta esitelmästä, opimme paljon uutta ja saimme intoa jatkaa hoitokalastusta myös tulevina vuosina.

Vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus. Puheenjohtajana jatkaa Karoliina Junno-Huikari ja hallitus pysyi muuten ennallaan, mutta Veikko Lehtolan tilalla jatkaa tulevat vuodet Emma Kataja. Sydämelliset kiitokset Veikolle lukuisista vuosista yhdistyksen hallituksessa Emmalle lämpimästi tervetuloa mukaan!

Huomenna jatketaan Puujärvipäivien merkeissä. Tervetuloa torille klo 9-14. Tule teltallemme ostamaan Yaffan konsertin lippu (käteinen tai MobilePay 20,-), kertomaan sähköpostiosoitteesi uutiskirjeiden lähettämistä varten tai muuten vain porisemaan ja vaihtamaan järvikuulumisia. Meillä on myynnissä myös pieni erä aivan uusia yhdistyksen t-paitoja ja lippiksiä. Nopeimmat syövät hitaat! 

Puujärviviikonlopun ohjelmaa!  Torilla tavataan!
Karoliina Junno-Huikari